Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή

Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: JINAN, ΚΊΝΑ
Μάρκα: DARIN
Πιστοποίηση: CE ISO9001
Αριθμό μοντέλου: DM-268

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Παρέχουμε τις τυποποιημένες ξύλινες περιπτώσεις εξαγωγής, κατάλληλες για τα μακροπρόθεσμους ταξίδια
Χρόνος παράδοσης: 45 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 99 σύνολα το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: 2021 οι καυτές πωλήσεις Pet θεραπεύουν το σκυλί που η οδοντική μηχανή σχήματος εγχύσεων οδοντοβουρτσ Εφαρμογή: Το οδοντικό σκυλί απολαύσεων μασά
Στοιχείο: DM-268 Συσκευασία: Ξύλινες περιπτώσεις
Φόρμα: Διάφορες μορφές Χειρωνακτικός: Αγγλική εκδοχή
Κατάρτιση: Παρέχετε από τον τεχνικό στην Επιτροίδα υπηρεσία Χρόνος παράδοσης: 45 εργάσιμες ημέρες
Αρχή εργασίας: Έγχυση και σχήμα
Υψηλό φως:

Το σκυλί η οδοντική Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή

,

ISO9001 η Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή

,

Η Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή σχήματος εγχύσεων

Περιγραφή προϊόντων

 

Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή 0

 

 

2021 οι καυτές πωλήσεις Pet θεραπεύουν το σκυλί που η οδοντική μηχανή σχήματος εγχύσεων οδοντοβουρτσών απολαύσεων Pet μεταχειρίζεται τη υψηλή επίδοση μηχανών παραδοθείσα με τη μικρή κατανάλωση ενέργειας Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων για τη Pet μεταχειρίζεται

 

Introdution

 

Η Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή σχήματος εγχύσεων είναι ειδικά μηχανήματα για τα πρόχειρα φαγητά κατοικίδιων ζώων. Με τέτοια μηχανή, οι διάφορες μορφές μπορούν να γίνουν, όπως ο σκαντζόχοιρος, ο κροκόδειλος, το σκυλί, το κόκκαλο, τα αυτιά χοιρινού κρέατος, το βαρέλι, κ.λπ. Οι μορφές είναι πολύ καλές και είναι μια ιδανική ενθάρρυνση στα σκυλιά και τις γάτες ενώ μαθαίνουν μια νέα δράση ή κάνουν καλά σε μερικά ασκήσεις και παιχνίδια. Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε τις διαφορετικές συνταγές για να ικανοποιήσουμε τη διάφορη ζήτηση στην αγορά.

Η Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή σχήματος είναι για τις διαφορετικές μορφές των προϊόντων όπως τον κατάλογο ανωτέρω. Μεταβαλλόμενο τις φόρμες, έπειτα μπορεί να παραγάγει τη διαφορετική μορφή. Έτσι, τα τελικά προϊόντα μπορούν να είναι πολλές μορφές. Σερβο μηχανή, ενέργεια - αποταμίευση μέχρι 50%, χαμηλού θορύβου, θερμοκρασία πετρελαίου όχι περισσότεροι από 35 βαθμό.

 

Η Pet μας μεταχειρίζεται τη μηχανή εγχύσεων μπορεί να κάνει το κατοικίδιο ζώο μασά με τις διάφορα μορφές και τα γούστα μέσω της αλλαγής των κύβων και των τύπων

 

Έχουμε τον πλήρη τύπο των τροφίμων και θα σας καθοδηγήσουμε για να χρησιμοποιήσουμε τα διαφορετικά υλικά για να παραγάγουμε τα ποιοτικά τρόφιμα ποικιλίας.

 

Η Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή εγχύσεων μπορεί να χρησιμοποιήσει το κοκκώδες υλικό που γίνεται από τον εξωθητή για να παραγάγει το κατοικίδιο ζώο μασά. Μέσω υψηλής θερμοκρασίας και της υψηλής πίεσης, το κατοικίδιο ζώο μασά τη φορμάροντας μηχανή θα φορμαρίσει τις διαφορετικές μορφές. Όπως το κόκκαλο, οδοντόβουρτσα, ράβδος, σκαντζόχοιρος, κροκόδειλος, σκυλί, αυτιά χοιρινού κρέατος, βαρέλι και ούτω καθεξής. Το κατοικίδιο ζώο μασά είναι ένα είδος παιχνιδιών κατοικίδιων ζώων ή τροφίμων κατοικίδιων ζώων. Υπάρχουν πολλές μορφές του κατοικίδιου ζώου μασούν, όπως το κόκκαλο, τη σφαίρα, το δαχτυλίδι, το ραβδί, τα παπούτσια και το μόριο. Το κατοικίδιο ζώο μασά είναι high-protein και θρεπτικό κρέας για τα σκυλιά που τρώνε. Λόγω των σκυλιών έχει το χόμπι για να ροκανίσει το κόκκαλο, η μορφή έχει ως σκοπό να ικανοποιήσει την ανάγκη των σκυλιών να παίξει. Τα προϊόντα είναι ευεργετικά για τα κατοικίδια ζώα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα: ενισχύοντας τα δόντια, που καθαρίζουν το στόμα και τα δόντια, που μειώνουν την ασθένεια κ.λπ.

 

Η Pet μεταχειρίζεται τη μηχανή σχήματος εγχύσεων είναι ειδικά μηχανήματα για τα πρόχειρα φαγητά κατοικίδιων ζώων. Με τέτοια μηχανή, οι διάφορες μορφές μπορούν να γίνουν, όπως ο σκαντζόχοιρος, ο κροκόδειλος, το σκυλί, το κόκκαλο, τα αυτιά χοιρινού κρέατος, το βαρέλι, κ.λπ. Οι μορφές είναι πολύ καλές και είναι μια ιδανική ενθάρρυνση στα σκυλιά και τις γάτες ενώ μαθαίνουν μια νέα δράση ή κάνουν καλά σε μερικά ασκήσεις και παιχνίδια. Επίσης, μπορούμε να παρέχουμε τις διαφορετικές συνταγές για να ικανοποιήσουμε τη διάφορη ζήτηση στην αγορά.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Το DM «προώθησε» τη σειρά μεγαλύτερης μεγάλης απόδοσης προσφορών μηχανών ακόμα και αύξησε την ακρίβεια, πραγματοποιώ από το κύκλωμα ελέγχων με σερβομηχανισμό υψηλός-ταχύτητας της βιομηχανίας.
Αυτή η προηγμένη τεχνολογία, μοναδική στο DARIN, έχει συσσωρευθεί κατά τη διάρκεια πολλών ετών και οδηγεί στην πείρα σχηματοποίησης εγχύσεων που είναι ο φθόνος της βιομηχανίας.
Γρηγορότερη και ακριβέστερη, η σειρά DM επιτυγχάνει τα πιό υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας και αξιοπιστίας.

Ένας πρωτοπόρος βιομηχανίας, DARIN έχει την εκτενή εμπειρία στην κατασκευή των μεγάλων ηλεκτρικών φορμάροντας μηχανών.
Η πρόσφατα απελευθερωμένη, δεύτερης γενεάς μεγάλη ηλεκτρική σερβο φορμάροντας μηχανή κίνησης υπόσχεται να παραδώσει τις μετρήσιμες βελτιώσεις στην παραγωγικότητα, την ποιότητα, και την οικονομία.
Αυτή η πιό πρόσφατη βελτίωση διατηρεί αποδεδειγμένη τη χρόνος μονάδα στερέωσης τραβερσών μας, η οποία για πολλά χρόνια έχει παραδώσει τα «γρηγορότερα κύκλος ζωών» και τη «ασύγκριτη ενέργεια - αποταμίευση.»

Ο DARIN έχει παραγάγει μια έξοχος-προηγμένη όλος-ηλεκτρική κάθετη μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων τύπων - είναι γρηγορότερο, ακριβέστερο, και συμπαγέστερο.
Οι μηχανές σειράς DM έχουν εξελίξει mach τις ανάγκες σήμερα και πέρα από: Επιδεικνύουν την υψηλή παραγωγικότητα στην ευθύγραμμη συνέλευση.
Χρησιμοποιώντας τις προηγμένες τεχνολογίες που έχουν ενθαρρυνθεί για πολλά χρόνια και είναι μοναδικές στο DARIN, έχουμε επιτύχει τη μεγάλης ακρίβειας σχηματοποίηση εγχύσεων.

 

Επιτροίδα υπηρεσία


1. Κάνουμε το ακριβές σχέδιο σχεδιαγράμματος εργοστασίων σύμφωνα με το μέγεθος εργοστασίων του πελάτη εάν ο πελάτης χρειάστηκε, θα μπορούσαμε να κάνουμε το σχέδιο εργαστηρίων με τη δύναμη ηλεκτρικής ενέργειας, την παροχή νερού, τη δύναμη αερίου, την υλική αποθήκευση, τις τελικές αποθηκεύσεις, το χώρο ανάπαυσης του εργαζομένου, κ.λπ.

2. Μετά από να παραδώσουμε τις μηχανές στο εργοστάσιο του πελάτη, αρχίζουμε να υποβάλλουμε αίτηση για τη θεώρηση στη χώρα του πελάτη αμέσως κανονικά το σκάφος χρειάζεται 20-60 ημέρες στον απαραίτητο λιμένα, έτσι έχουμε αρκετό χρόνο να πάρουμε τη θεώρηση. Ενώ οι μηχανές φθάνουν το εργοστάσιό σας, οι μηχανικοί μας είναι έτοιμοι να αρχίσουν για την αναθέτοντας υπηρεσία.

3. 1-2 των μηχανικών μας θα πάει στο εργοστάσιό σας να εγκαταστήσει και να ρυθμίσει τη γραμμή επεξεργασίας για να πραγματοποιήσει την κανονική παραγωγή στον πιό σύντομο χρόνο.

4. Οι μηχανικοί μας έχουν ευθύνη να εκπαιδεύσουν και να διδάξουν τους εργαζομένους πώς να ενεργοποιήσουν, να καθαρίσουν, να διατηρήσουν και να επισκευάσουν όλες τις μηχανές, έως ότου μπόρεσαν καλά να ενεργοποιήσουν οι εργαζόμενοι τη γραμμή επεξεργασίας.

5. Κοστίζει κανονικά 10 ημέρες για την ανάθεση
υπηρεσία, και παρέχουμε την εγγύηση 1 έτους από την ημερομηνία της ολοκλήρωσης της αναθέτοντας υπηρεσίας.

6. Τα μετ'επιστροφής εισιτήρια πτήσης του μηχανικού, η στέγαση και τα καθημερινά 60 Δολ ΗΠΑ μισθών είναι στον απολογισμό του πελάτη.

 

Φωτογραφία μηχανών:

 

Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή 1Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή 2

 

Παράμετροι:

 

Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή 3

Εικόνα δειγμάτων

 

Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή 4
Η Pet μεταχειρίζεται τα φορμάροντας μηχανήματα για τα πρόχειρα φαγητά κατοικίδιων ζώων και τα παιχνίδια μασήματος κατοικίδιων ζώων.

 

Παραδώστε τη μηχανή

Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή 6

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Το χειρωνακτικό σκυλί η οδοντική Pet CE ISO9001 μεταχειρίζεται τη μηχανή θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.