Τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli/φραγμών καρυδιών

June 11, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli/φραγμών καρυδιών

Τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli/φραγμών καρυδιών

 

Η τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli μπορεί να παραγάγει όλα τα είδη μορφών των φραγμών δημητριακών με την πρώτη ύλη του ρυζιού, του κεχριού, του σίτου, του κριθαριού ορεινών περιοχών, φαγοπύρου tataricm Gaertn, του αραβόσιτου, broomcorn, του κινεζικού κριθαριού μαργαριταριών, του φαγόπυρου, κ.λπ.

 

Βασικές διαδικασίες: Σπασμένα υλικά (φυστίκια, καρύδια, αμύγδαλα, κ.λπ.) - λειώνοντας ζάχαρη - που αναμιγνύει τα καρύδια με τη ζάχαρη - φραγμός δημητριακών διαμόρφωσης & κοπής - συσκευασία

Τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli:

Ø η τέμνουσα μηχανή φραγμών DRC-75 δημητριακών πρόσθεσε τη μηχανή αναμικτών επάνω από τον τροφοδότη. Η μηχανή πραγματοποιείται ο αυτόματος αναμιγνύοντας την πρώτη ύλη και χύνει την πρώτη ύλη στον τροφοδότη. Η μηχανή αναμικτών έχει τη λειτουργία συντήρησης θερμότητας και θα μπορούσε να θέσει το χρόνο αναμικτών.

Ø ο τροφοδότης της τέμνουσας μηχανής φραγμών DRC-75 δημητριακών έχει τη λειτουργία της κράτησης της πρώτης ύλης να προειδοποιήσει μικτά στο advoid υλικά κρύο και το soildfication.

Η μηχανή φραγμών δημητριακών Ø DRC-75 χρησιμοποιεί τη ζώνη PTFE. Αυτή η ζώνη έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα της αντι-κολλώντας, καλύτερης αντοχής και μη εύκολος να βλάψει.

Ø ο πιέζοντας κύλινδρος αποτελείται από το βαθμό τροφίμων υλικό HMWHDPE, υγιέστερος με να αντι-κολλήσει τη λειτουργία. Η πλευρά του κυλίνδρου χαρακτηρίζει την κλίμακα. Ο πελάτης θα μπορούσε ακριβώς να ρυθμίσει το ύψος του κυλίνδρου για να καλύψει τη διαφορετική απαίτηση προϊόντων πάχους.

Ø προσθέσαμε επιπλέον δύο σύνολα ανεμιστήρων επάνω από το μεταφορέα για να δροσίσουμε το φραγμό δημητριακών γρήγορα και να γίνουμε σκληροί σύντομα.

Ø ο κόπτης στη διαμήκη κατεύθυνση παίρνει το σχέδιο αυλακιού κοπτών. Θα σιγουρευτεί ότι ο φραγμός δημητριακών είναι 100%, κανένας να κολλήσει και χωριστός automaticly.

Ø ο κόπτης στην οριζόντια κατεύθυνση θα μπορούσε συνεχώς αυτόματη περικοπή, καμία στάση. Συγχρόνως, η ικανότητα αυξήθηκε από 300kg/hr σε 500kg/hr.

Ø το χρήσιμο πλάτος της τέμνουσας μηχανής φραγμών δημητριακών είναι 540mm.

Ø η σύνδεση να αποτελέσουν το μέρος και το μέρος μεταφορέων χρησιμοποιούν την κίνηση εργαλείων, είναι εύκολες δόση και αποσύνθεση.

Ø DRC-75 τέμνουσα μηχανή φραγμών δημητριακών χρησιμοποιεί τη μηχανή WEG, βράχοι σε λόφο αφής εμπορικών σημάτων Siemens, διεθνή διάσημα ηλεκτρικά μέρη. Καλή ποιότητα και υψηλή εγγύηση.

Ø το προσωπικό θα μπορούσε λειτουργία περιστροφής 180 ° η οθόνη αφής PLC, εύκαμπτος και κατάλληλος.

Ø οριζόντια δομή που καλύπτει τη μικρότερη περιοχή με την υψηλή αποδοτικότητα.

Ø ελεγχόμενος από το PLC με την οθόνη αφής με τη φιλική διεπαφή.

Ø εύκολα ρυθμίστε το μήκος και το πλάτος μέσω της οθόνης αφής.

Ø η μορφή είναι τετραγωνική από τον κάθετο κόπτη και τον οριζόντιο κόπτη.

Ø η μηχανική συμπίεση & το τρίψιμο, δεν βλάπτουν τα καρύδια, χωρίς απόβλητα.

Ø η χρησιμοποίηση του αναστροφέα συχνότητας υψηλής επίδοσης, εύκολου ρυθμίζει την ταχύτητα, υψηλή αποδοτικότητα, μπορεί να παραγάγει 24ωρο συνεχώς.

Ø η ζώνη χοανών και μεταφορέων είναι και η δύο μη-κολλώδης επεξεργασμένη. Όλα τα μέρη μπορούν τρόφιμα είναι όλα επαφών μη τοξικό υλικό, πετρέλαιο και υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση.

Ο δροσίζοντας μεταφορέας μπορεί να είναι ως απαίτηση.


 

Τέμνουσα μηχανή φραγμών καρυδιώνΤέμνουσα μηχανή φραγμών πρόχειρων φαγητών

Τέμνουσα μηχανή φραγμών Muesli