Το διπλό χρώμα Pet μεταχειρίζεται την εξώθηση της γραμμής για τον αφρικανικό πελάτη Soutch έτοιμο για τη ναυτιλία

November 18, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το διπλό χρώμα Pet μεταχειρίζεται την εξώθηση της γραμμής για τον αφρικανικό πελάτη Soutch έτοιμο για τη ναυτιλία

Το διπλό χρώμα Pet μεταχειρίζεται την εξώθηση της γραμμής για τον αφρικανικό πελάτη Soutch έτοιμο για τη ναυτιλία

 

 

 

 

 

 

το κατοικίδιο ζώο μεταχειρίζεται line_05

Ο Darin τελείωσε ακριβώς τη δοκιμή που τρέχει γιατί το διπλό κατοικίδιο ζώο χρώματος μεταχειρίζεται την εξώθηση της γραμμής για το νοτιοαφρικανικό πελάτη, τώρα είναι έτοιμο για τη ναυτιλία.

 

Το διπλό κατοικίδιο ζώο χρώματος του Darin μεταχειρίζεται την εξώθηση της γραμμής χρησιμεύει να ζελατινοποιήσει τα αλεύρια και τα άμυλα συνεχώς και αυτόματα. Μετά από να υπολογίσουν δόση, τα υλικά λειτουργούνται από μια βίδα που συντίθεται από τις τμηματικές ενότητες για τις ακόλουθες λειτουργίες: διαβιβάστε και οπίσθια μεταφορά, μίξη, μαγείρεμα και διαμόρφωση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το διπλό χρώμα Pet μεταχειρίζεται την εξώθηση της γραμμής για τον αφρικανικό πελάτη Soutch έτοιμο για τη ναυτιλία  1

Η πλήρης γραμμή περιέχει τον αναμίκτη, μεταφορέας βιδών, ενιαίος εξωθητής βιδών, που στρίβει τη μηχανή, που δροσίζει το μεταφορέα, τέμνουσα μηχανή, δροσίζοντας μεταφορέας, μηχανή συσκευασίας.

 

Όλες οι μηχανές, θα συσκευάσουμε τη χρησιμοποίηση των ξύλινων συσκευασιών.

 

 

Εάν θέλετε στο κατοικίδιο ζώο μεταχειρίζεστε τη γραμμή, αισθάνεστε ελεύθεροι να μας έρθετε σε επαφή με.