Πώς έχει κάνει το σπόρο πουλιών μεταχειρίζεται από το σπόρο πουλιών μεταχειρίζεται την κατασκευή της μηχανής;

December 12, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς έχει κάνει το σπόρο πουλιών μεταχειρίζεται από το σπόρο πουλιών μεταχειρίζεται την κατασκευή της μηχανής;

Το 2019 το σχέδιο του Darin και αναπτύσσει έναν πρόσφατα σπόρο πουλιών μεταχειρίζεται τη μηχανή για να επιτύχει το σπόρο πουλιών μεταχειρίζεται τη βιομηχανική παραγωγή για να βοηθήσει το σπόρο πουλιών να μεταχειριστεί το εργοστάσιο εκτός από το κόστος εργασίας, και καθιστά την παραγωγή ευφυέστερη και αυτόματη.

 

 

 

Ο σπόρος πουλιών μεταχειρίζεται τη μηχανή σχήματος σχεδιάζεται γιατί η προσαρμογή των διαφορετικών μορφών του σπόρου πουλιών μεταχειρίζεται με την αλλαγή της διαφορετικής φόρμας.

 

 

Ο σπόρος πουλιών μεταχειρίζεται την κατασκευή της μηχανής μπορεί να χρησιμοποιηθεί γιατί ο σπόρος πουλιών μεταχειρίζεται το ραβδί, οι φραγμοί σπόρου πουλιών, σπόρος πουλιών μεταχειρίζονται, κ.λπ. και ούτω καθεξής.

 

 

 

 

Συστατικά
 • Birdseed

 • Άγευστη ζελατίνη

 • Σιρόπι καλαμποκιού

 • Νερό

 • Κόπτες μπισκότων

 • Σπάγγος

Οδηγίες
 1. Προσθέστε το κρύο νερό σε ένα μεγάλο κύπελλο.

 2. Χύστε την άγευστη ζελατίνη πάνω από το νερό.

 3. Προσθέστε το βραστό νερό στο μίγμα ζελατίνης και ανακατώστε έως ότου διαλύεται εντελώς η ζελατίνη.

 4. Προσθέστε το σιρόπι καλαμποκιού και ανακατώστε μέχρι συνδυασμένος.

 5. Προσθέστε ότι και μίγμα καλά.

 6. Τοποθετήστε το κύπελλο στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά μέχρι τις υγρές εταιρίες αρκετά επάνω που δεν θα διαρρεύσει έξω από κάτω από τους κόπτες μπισκότων.

 7. Θέστε τους κόπτες μπισκότων σας επάνω σε ένα ευθυγραμμισμένο περγαμηνή φύλλο ψησίματος και τους γεμίστε με τις κουταλιές το μίγμα. Χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του κουταλιού, πιέστε το μίγμα για να συμπληρώσει σταθερά όλα τα χάσματα. Γεμίστε τους κόπτες μπισκότων στην κορυφή.

 8. Πιέστε τα άχυρα κατανάλωσης σε κάθε μια από τις μορφές που αφήνουν τουλάχιστον ½» του διαστήματος μεταξύ της τρύπας και της άκρης της μορφής.

 9. Τοποθετήστε τις διακοσμήσεις στο ψυγείο ολονυκτίς.

 10. Για να αφαιρέσει τους κόπτες μπισκότων, ήπια το τράβηγμα που το μέταλλο μακρυά από τις άκρες σε όλη την πλευρά έπειτα ήπια ωθεί οι διακοσμήσεις από τους κόπτες μπισκότων. Ήπια τραβήξτε τα άχυρα έξω.

 11. Περάστε κλωστή σε ένα κομμάτι του σπάγγου μέσω της τρύπας και δέστε τις άκρες σε έναν κόμβο.

 12. Κρεμάστε οι διακοσμήσεις από τους κλάδους δέντρων, αφήνοντας το δωμάτιο κοντινό για τα πουλιά για να σκαρφαλώσει επάνω τρώγοντας.